Vrtna oprema

PETROL STABILIZER

proizvod

Kombinacija sastojaka za zaštitu od korozije, stvaranja taloga i starenja goriva. Pridonosi bezbrižnom zimovanju motornih kosilica, motornih pila te vozila na dva kotača, kao i drugih 2-taktnih i 4-taktnih benzinskih motora.

Skladištenje i zimovanje kosilica trave na motorni pogon i druge motorne opreme. 25 ml dovoljno je za 5 litara goriva.

CARE SPRAY FOR GARDEN EQUIPMENT

proizvod

Održava pomične dijelove u besprijekornom stanju. Sprječava škripanje. Štiti sve metalne dijelove od korozije tijekom zimovanja. Ne oštećuje plastiku, boje, metale niti drvo. Za  bolji rad kosilica i druge vrtne opreme. Zasnovano na biljnim uljima, pa je stoga i kompatibilno sa okolišem.

Podmazuje, održava i štiti vrtnu opre mu kao što su kosilice trave i slično.

2-CYCLE POWER SAW OIL

proizvod

Visokokvalitetno motorno ulje razvijeno namjenski za 2-taktne motore sa zračnim hlađenjem. Nadmašuje stroge propise svih vodećih proizvođača motornih pila API-TC. Za  optimalno podmazivanje i zaštitu od trošenja i u zahtjevnim uvjetima. Sa efektivnom zaštitom od korozije. Održava motor čistim. Testirano na katalizatorima.

Namijenjeno motornim pilama sa ili bez katalizatora. Kompatibilno sa bezolovnim gorivima. Omjer miješanja u skladu sa uputama proizvođača motora.

2-STROKE MOTOR OIL, SELF-MIXING

proizvod

Visokokvalitetno motorno ulje namijenjeno 2-taktnim motorima sa vodenim i zračnim hlađenjem. Optimalno podmazivanje zbog izuzetno stabilnih svojstava podmazivanja.  Odabrana osnovna ulja i aditivi pridonose čistoći motora i pri izuzetno visokim opterećenjima. Sagorijevanje bez ostataka i pepela. Štiti motore od trošenja ili habanja te od   korozije. Održava svječice čistim. Samomiješajuće.

Za odvojeno i miješano podmazivanje kod motocikala, mopeda, kosilica trave, motornih pila i generatora.
Omjer miješanja sve do 1 : 50.

LAWNMOWER OIL SAE 30

proizvod

Za optimalnu čistoću motora i izuzetno dobru zaštitu od trošenja. Visok sadržaj aditiva garantira vrhunsko podmazivanje i pridonosi dugom radnom vijeku motora. Štiti od korozije  pri nepogodnim uvjetima te tijekom zimskog razdoblja. Testirano na katalizatorima.

Posebno razvijeno za korištenje na 4-taktnim motorima kosilica za travu te motorima za koje je propisana uporaba monogradnog motornog ulja SAE HD 30.

UNIVERSAL OIL FOR GARDEN EQUIPMENT 10W-30

proizvod

Moderno multigradno motorno ulje za uporabu tijekom cijele godine. Odabrana osnovna ulja i visok sadržaj aditiva jamče optimalnu čistoću, kao i izvanredna svojstva  podmazivanja, i to u najtežim radnim uvjetima.

Za benzinske i diesel 4-taktne motore, kao što su kosilice, električni generatori, manji traktori, kopačice, čistači pod pritiskom, otpuhivači snijega, te drugi manji strojevi.

Zadovoljava uvjete boljih proizvođača kao što su Briggs & Stratton, Honda, Tecumseh itd.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH