LAWNMOWER OIL SAE 30

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
proizvod

Za optimalnu čistoću motora i izuzetno dobru zaštitu od trošenja. Visok sadržaj aditiva garantira vrhunsko podmazivanje i pridonosi dugom radnom vijeku motora. Štiti od korozije  pri nepogodnim uvjetima te tijekom zimskog razdoblja. Testirano na katalizatorima.

Posebno razvijeno za korištenje na 4-taktnim motorima kosilica za travu te motorima za koje je propisana uporaba monogradnog motornog ulja SAE HD 30.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 L   12 1264
5 L   4 1266
0.6 L   125 1268

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH