2-STROKE MOTOR OIL, SELF-MIXING

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
proizvod

Visokokvalitetno motorno ulje namijenjeno 2-taktnim motorima sa vodenim i zračnim hlađenjem. Optimalno podmazivanje zbog izuzetno stabilnih svojstava podmazivanja.  Odabrana osnovna ulja i aditivi pridonose čistoći motora i pri izuzetno visokim opterećenjima. Sagorijevanje bez ostataka i pepela. Štiti motore od trošenja ili habanja te od   korozije. Održava svječice čistim. Samomiješajuće.

Za odvojeno i miješano podmazivanje kod motocikala, mopeda, kosilica trave, motornih pila i generatora.
Omjer miješanja sve do 1 : 50.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
250 ml   12 1051
1 L   12 1052
5 L   5 1189
60 L   1 4700

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH