Motorna ulja za traktore sa 4-taktnim motorom

TRUCK LONG-LIFE MOTOR OIL 10W-40

Liqui Moly proizvod

Motorno ulje koje štedi energiju. Ovaj proizvod nudi optimalnu ekonomičnost, i to zbog značajnog smanjenja u potrošnji goriva, najdužim mogućim intervalima između izmjene ulja i  samim time značajno smanjenim vremenom koje vozilo treba provesti na servisiranju.

Ulje namijenjeno korištenju tijekom cijele godine. Namijenjeno komercijalnim vozilima sa diesel motorima i ispušnim sustavom nove generacije, sa izuzetno dugim intervalima izmjene ulja. Također se može koristiti kod konven cionalnih usisnih diesel motora te diesel motora sa turbopunjačem.

TRACTOR OIL STOU 15W-30

Liqui Moly proizvod

Univerzalno ulje (STOU = Super TRACTOR OIL Universal) koje je razvijeno posebno za poljoprivredne strojeve. Ovaj proizvod je dizajniran da se prilagodi potrebama i zadovolji  prohtjeve raznih specifikacija za traktorske motore, ručne i osovinske prijenose, hidrauličke sustave, tekuće zamašnjake i mokre kočnice.

Posebno dizajniran za slučajeve u kojima je jedno mazivo potrebno za motor, prijenosni sustav i hidraulični sustav. Slijedite upute proizvođača motora.

TRACTOR OIL STOU/UTTO

Liqui Moly proizvod

Novo univerzalno ulje posebno razvijeno za upotrebu u strojevima za poljoprivredu. Ima odlike vrhunskog ulja, a ujedno zadovoljava najviše zahtjeve proizvođača ručnih prijenosa,  diferencijala, hidrauličnih sistema i mokrih kočnica. Koristi se tijekom cijele godine, a kompatibilan je sa svim STOU i UTTO uljima.

Za upotrebu u poljoprivrednim strojevima kao univerzalno motorno ulje, za prijenose, hidraulične sisteme i mokre kočnice.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH