TRUCK LONG-LIFE MOTOR OIL 10W-40

Liqui Moly proizvod

Motorno ulje koje štedi energiju. Ovaj proizvod nudi optimalnu ekonomičnost, i to zbog značajnog smanjenja u potrošnji goriva, najdužim mogućim intervalima između izmjene ulja i  samim time značajno smanjenim vremenom koje vozilo treba provesti na servisiranju.

Ulje namijenjeno korištenju tijekom cijele godine. Namijenjeno komercijalnim vozilima sa diesel motorima i ispušnim sustavom nove generacije, sa izuzetno dugim intervalima izmjene ulja. Također se može koristiti kod konven cionalnih usisnih diesel motora te diesel motora sa turbopunjačem.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
20 l   1 4733
60 l   1 4701
205 l   1 4702
1000 l   1 4290

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH