Sredstvo za čišćenje

OIL BINDER

Liqui Moly proizvod

Moćno uljno vezivo na bazi poliuretinske tvrde pjene (PUR) u obliku granulata. Ne apsorbira vodu. Registrirano uljno vezivo. Odgovara propisima tipa I, II, III/SF sa oznakom R.

Za upijanje i vezivanje ulja, goriva i kemikalija. Može se koristiti na većim i manjim površinama, unutar i van zatvorenih prostorija.

BRAKE AND PARTS CLEANER AIII

Liqui Moly proizvod

Vaš rad na sklapanju i popravcima čini čistijim, bržim i sigurnijim. Brzo i efikasno odstranjuje ulje, mast i nečistoće. Dijelovi koji su tretirani ovim preparatom su potpuno čisti i nemaju ostataka smole ili masnoće na sebi. Dobra penetracijska svojstva i kontrolirano isparavanje bez tragova kemikalija. Odstranjuje uljne i masne nečistoće i ne ostavlja nikakav trag za sobom.

Univerzalni čistač za brzo čišćenje i odmašćivanje manjih komponenti na motornim vozilima ili industriji.

Koristi se za otklanjanje mrlja sa kočnica, podova, odjeće i tekstila.

RAPID CLEANER

Liqui Moly proizvod

Vaš rad na sklapanju i popravcima čini čistijim, bržim i sigurnijim.

Brzo i efikasno odstranjuje ulje, mast i nečistoće. Dijelovi koji su tretirani ovim preparatom su potpuno čisti i nemaju ostataka smole ili masnoće na sebi. Dobra penetracijska svojstva i kontrolirano isparavanje bez tragova kemikalija. Odstranjuje uljne i masne nečistoće i ne ostavlja nikakav trag za sobom.

Univerzalni čistač za brzo čišćenje i odmašćivanje manjih komponenti na motornim vozilima ili industriji.

Koristi se za otklanjanje mrlja sa kočnica, podova, odjeće i tekstila.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH