Popravak auspuha

EXHAUST ASSEMBLY PASTE

Liqui Moly proizvod

Za permanentno brtvljenje komponenti na ispušnim sustavima.

Otporna na toplinu. Potpuno nepropusna za plinove. Za montiranje ispušnih sustava i komponenti. Spojeni ispušni sustavi ne blokiraju i naknadno se lako rastavljaju.

Ova pasta se koristi kada se montiraju ispušni sustavi koji trebaju biti nepropusni za plinove, kao i prilikom montiranja bilo kojih od njegovih elemenata.

EXHAUST REPAIR PASTE

Liqui Moly proizvod

Zatvara rupice u ispušnom sustavu. Ne sadrži azbest.

Pasta za popravljanje ispušnog sustava je otporna na toplinu i potpuno nepropusna za plinove.

Za manje popravke na ispušnim sustavima koristite LIQUI MOLY pastu. Ova pasta zatvara rupe na ispušnom sustavu. Za veće otvore koristite Liqui Moly Zavoj.

Koristi se kao brzo i stalno rješenje za popravku pukotina i većih rupa na ispušnom sustavu.

EXHAUST REPAIR BANDAGE

Liqui Moly proizvod

Za brzi i trajni popravak. Ispunjava pukotine i pokriva veće otvore Potpuno nepropustan za plinove. Jednostavna primjena.

Sadržaj: • 100 cm Zavoja za popravak ispušnog sustava, u smoli, spreman za uporabu. Pakovanje također sadrži i rukavice za rad.

Za primjenu na svim ispušnim sistemima sa pukotinama ili rupicama. Za manje popravke na ispušnom sustavu koristite LIQUI MOLY pastu za popravak ispušnog sustava. Zatvara otvore i rupe u ispušnom sustavu.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH