TRUCK LOW VISCOSITY MOTOR OIL 10W-40

Liqui Moly proizvod

Motorno ulje visoke tehnologije koje pridonosi uštedi. Zbog uporabe najmodernije tehnologije koja je kombinirana sa nekonvencionalnim osnovnim uljima, ovo motorno ulje  garantira izuzetnu uštedu u potrošnji energije, kao i zaštitu od trošenja ili habanja motora, istovremeno jamčeći najduže moguće intervale izmjene ulja.

Ulje koje se može koristiti tijekom cijele godine na svim diesel motorima sa ili bez turbopunjača, te sa ili bez međuhladnjaka. Posebno pogodno za situacije u kojima dolazi do dužih  razdoblja između izmjene ulja, te za motore sa zahtjevnim uvjetima rada. Idealno za korištenje kod mješovitog voznog parka.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
5 l   4 1185 (1)
20 l   1 4743
60 l   1 4744
205 l   1 4747

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH