HC TEHNOLOGIJA

TOP TEC 4300 5W-30

Liqui Moly proizvod

Ulje zadnje generacije sa niskim sadržajem pepela za korištenje tijekom cijele godine. Radi se o kombinaciji nekonvencionalnih ulja na sintetičkoj osnovi, te najnovijih dostignuća u  tehnologiji aditiva. Pruža izvanrednu zaštitu od trošenja, smanjuje potrošnju ulja, a istovremeno omogućava trenutačnu distribuciju ulja. Posebno se preporuča za motore sa filterom tvrdih čestica (DPF). Interval izmjene je do 40.000 km, ovisno o preporuci proizvođača. Ovo ulje je idealno za osobna vozila s pogonom na plin (CNG/LPG).

TOP TEC 4400 5W-30

Liqui Moly proizvod

Posebno prikladno za Renault. Visokotehnološko lakotekuće motorno ulje najnovije generacije na bazi sintetske tehnologije. Sprječava stvaranje nepoželjnih naslaga i jamči potpunu snagu motora. Smanjuje zgušnjavanje ulja vezan jem čađe. Smanjuje potrošnju ulja. Osigurava funkcionalnost i brine se za maksimalni vijek trajanja filtera čestica  dizelskih motora (DPF). Omogućuje brzo podmazivanje motora i turbopunjača. Nudi visoku sigurnost podmazivanja i optimalnu zaštitu od habanja. Čak i kod dugih intervala promjene ulja (do 30.000 km) jamči maksimalnu učinkovitost.

TOP TEC 4500 5W-30

Liqui Moly proizvod

Posebno prikladno za Mazdu, Mitsubishi, Ford i Jaguar. Visokotehnološko lakotekuće motorno ulje najnovije generacije na bazi sintetičke tehnologije. Osigurava maksimalnu  snagu motora. Prema jednom od najstrožih europskih testova za smanjenje potrošnje goriva (CEC-L-54-T-96/MB M 111), istu smanjuje za više od 2,5 % u odnosu na utvrđeno  referentno stanje. Odlična zaštita od habanja. Najbrže podmazivanje pri pokretanju i minimalno trenje u svakodnevnoj vožnji omogućuju ekstremno dugi vijek trajanja motora.

TOP TEC 4600 5W-30

Liqui Moly proizvod

Koristi se za benzinska i dizelska vozila sa ili bez filtera čestica dizelskog goriva. Moderno lakotekuće vrhunsko motorno ulje za benzinske i diesel motore sa ili bez filtera čestica  (DPF) i turbo punjenjem. Kombinacija nekonvencionalnih baznih ulja na bazi sintetičke tehnologije i najnovijih aditiva jamče motorno ulje koje odlično štiti od habanja, smanjuje  potrošnju ulja i goriva i omogućuje brzo podmazivanje motora. Zahvaljujući tome se ovisno o propisu proizvođača postižu intervali promjene ulja do 40.000 km.

LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40

Liqui Moly proizvod

Koristi se za benzinska i dizelska vozila bez filtera čestica dizelskog goriva. Moderno lakotekuće vrhunsko motorno ulje za benzinske i dizelske motore bez filtera čestica (DPF).  Kombinacija nekonvencionalnih baznih ulja na bazi sintetske tehnologije i najnovije tehnologije aditiva jamče motorno ulje koje odlično štiti od habanja, smanjuje potrošnju ulja i goriva i omogućuje brzo podmazivanje motora. Ovisno o propisu proizvođača mogu se postići intervali promjene ulja do 40.000 km.