LEICHTLAUF HIGH TECH 5W-40

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Koristi se za benzinska i dizelska vozila bez filtera čestica dizelskog goriva. Moderno lakotekuće vrhunsko motorno ulje za benzinske i dizelske motore bez filtera čestica (DPF).  Kombinacija nekonvencionalnih baznih ulja na bazi sintetske tehnologije i najnovije tehnologije aditiva jamče motorno ulje koje odlično štiti od habanja, smanjuje potrošnju ulja i goriva i omogućuje brzo podmazivanje motora. Ovisno o propisu proizvođača mogu se postići intervali promjene ulja do 40.000 km.

Cjelogodišnje ulje za moderne benzinske i diesel motore s viševentilskom tehnikom, turbopunjenjem kao i sa ili bez hladnjaka komprimiranog zraka. Posebno prikladno za duge intervale zamjene ulja i visoke zahtjeve motora. Testiran na turbopunjačima i katalizatorima.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l   6 3863 (1)
1 l   6 2327 (3)
5 l   4 3864 (1)
5 l   4 2328 (3)
20 l   1 3867
60 l   1 3868
205 l   1 3869

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH