LEICHTLAUF SPECIAL F 5W-30

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Posebno prikladno za Fordova vozila. Lakotekuće motorno ulje na bazi sintetske tehnologije. Sprječava stvaranje naslaga, ima ekstremnu smičnu stabilnost, smanjuje gubitke zbog trenja u motoru i odlično štiti od habanja. Posebno prikladno za duge intervale zamjene ulja i visoke zahtjeve motora.

Cjelogodišnje ulje za moderne benzinske i diesel motore sa ili bez turbo punjača, sa ili bez filtera čestica dieselskog goriva (DPF) ili hladnjaka zraka. Primjenjuje se za razne tipove vozila proizvedene od 2009 godine. Obavezno se koristi u starijim Fordovim vozilima od 7/1998. Prikladno i za razna vozila proiz vođača: Land Rover, Rover/MG, Jaguar, Mazda i Citroën. Testiran na turbopunjačima i katalizatorima. Nije prikladno za VW s produljenim intervalima održavanja (WIV)!

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 l   6 3851 (1)
1 l   6 2325 (3)
5 l   4 3853 (1)
5 l   4 2326 (3)
20 l   1 3854
60 l   1 3856
205 l   1 3857

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH