Proizvodi za održavanje

UNIVERSAL BOAT CLEANER

proizvod

Univerzalno sredstvo za čišćenje čamca. Posebna svojstva ovog proizvoda jamče odstranjivanje svih uobičajenih nečistoća sa čamca, kao što su alge, ulje i mast, čađa, ptičji izmet, te ostaci kukaca na jedrima, palubi i trupu čamca. Ovaj proizvod je biorazgradiv po definiciji njemačkog zakona o deterdžentima i sredstvima za čišćenje (WRMG).

Koristi se za čišćenje i odstranjivanje prljavštine s čamaca.

MULTI-SPRAY BOAT

proizvod

Specijalno sredstvo za održavanje i zaštitu čamaca. Održava pomične dijelove u radnom stanju. Štiti od korozije i oksidacije. Odstranjuje vlagu i pomaže paljenju motora. Štiti  cjelokupni električni sustav. Odglavljuje zaglavljene zahrđale vijke. Štiti cijeli električni sustav. Sprječava škripanje. Sprječava kratke spojeve i gubitak napona. Ne oštećuje plastiku,  boju, metale ili drvo.

Za sve radove prilikom održavanja ili servisi ranja. Višenamjenski sprej za uporabu po čitavom čamcu.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH