MoS2-RUST SOLVENT

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Izuzetno kvalitetno mazivo za sve pokretne dijelove. Prodire u najmanje otvore. Rastvara hrđu. MoS2 rastvarač korozije sprječava škripanje i održava pokretne dijelove u konstantno dobrom stanju.

Sprječava nastajanje korozije i oksidacije. Ne napada plastiku, boje ili metale. Odbija vodu, i to zbog niskog koeficijenta trenja koje ima zahvaljujući MoS2 dodatku.

Izuzetna svojstva ovog proizvoda pridonose širokom spektru njegove primjene u tvornici i radi

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
300 ml   12 1614 (1)
300 ml   12 1817 (3)
300 ml   12 2694 (4)
600 ml   12 1613 (1)
600 ml   12 2993 (2)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH