SEAL REMOVER

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).

Zaglavljena ili zapečena brtvila su odstranjena u veoma kratkom vremenu i bez ikakvih teškoća. Jednostavno poprskajte sprejem i odstranite staro brtvilo. Brzo i jednostavno odstranjuje otvrdnule brtve i brtvene mase sa motora i mehaničkih dijelova. Također dobro prianja uz vertikalne površine.

Koristi se na motornim vozilima, građevinskoj i poljoprivrednoj mehanizaciji, te u industriji.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
300 ml   6 3623 (1)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH