FLUORESCENT LEAK DETECTOR

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Tekućina koja se koristi za brzu i jednostavnu detekciju točka curenja na zatvorenim vodenim ili zračnim sustavima. Ovaj proizvod je fluoroscentan i ima dobra svojstva penetracije. Uz korištenje lampice moguće je locirati točku curenja nakon svega nekoliko minuta uporabe. Korištenjem ovog proizvoda izbjegava se ponavljanje radova prilikom popravaka.

Ovo se sredstvo koristi za brzo i jednostavno lociranje prodora vode nakon popravaka stakla na krovnim prozorima, popravaka nakon sudara, te za detekciju buke koja nastaje prodorom vjetra. Također je moguće koristiti ga za lociranje točke curenja u radijatorskim sustavima hlađenja

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
50 ml   12 3339 (1)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH