ADHESIVE LUBRICANT SPRAY

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Ovaj termo stabilni, ljepljivi i netopivi sprej ima izuzetno širok spektar posebnih svojstava. Nakon što je njegov solvent ishlapio ostavlja tanak i izuzetno ljepljiv sloj masti na površinama na koje je nanesen.

Ima dobra svojstva zaštite protiv korozije, a otporan je na vruću i hladnu vodu. Vrhunska zaštita je postignuta jedino kada se ovaj proizvod koristi sam. Ima dugotrajni učinak, te izuzetno dobra penetracijska svojstva.

Posebno podobno za suzbijanje buke i zaštitu od korozije na disk kočnicama. Koristi se za preventivno redovito podmazivanje dijelova vozila kao što su šarke, spojevi, ručice, kvake itd.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
400 ml   12 2518 (1)
400 ml   12 2842 (2)
400 ml   12 2664 (4)
400 ml   6 4084 (12)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH