START FIX

Liqui Moly proizvod

Pomaže pri paljenju kada su svjećice hladne, vlažne ili mokre, ili kada je akumulator preslab. Start Fix sastoji se od kombinacije tvari koje su vrlo lako zapaljive i idealan je za  uporabu kod svih benzinskih i diesel motora.

Olakšava paljenje svih vrsta motora na unutrašnje sagorijevanje, i efikasan je i u izuzetno hladnim uvjetima. Štedi nepotrebno naprezanje i motoru i akumulatoru, a ekonomičan je za uporabu. Pridonosi lakšem i jednostavnijem procesu paljenja.

Za sve benzinske i diesel motore, 4-taktne i 2-taktne, i to kod svih vrsta putničkih vozila, teretnih vozila, autobusa, motocikla, bicikla, čamaca, građevinskih strojeva, traktora, kosilica za travu, motornih pila itd.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
200 ml   12 1085 (1)
200 ml   12 2991 (2)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH