RUBBER CARE

Poruka greške

Notice: Undefined index: fields u views_plugin_style_jump_menu->render() (red 149 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/views/plugins/views_plugin_style_jump_menu.inc).
Liqui Moly proizvod

Njeguje, čisti i poboljšava izgled gumenih brtvi na vratima, prozorima i unutrašnjosti automobila. Sprječava leđenje na ovim dijelovima tijekom zime. Održava gumene komponente  elastičnim i produljuje njihov radni vijek. Također idealno za tretman i dubinsko čišćenje kotača i gumenih otirača.

Odličan za zaštitu i njegu svih gumenih komponenti na motornim vozilima, kao što su kotači, gumene brtve na vratima, gumeni otirači itd.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
500 ml   6 1538

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Vlasnik i Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH