SILICONE GREASE TRANSPARENT

Liqui Moly proizvod

Klizna mast za klizne krovne otvore te šine za sjedišta. Također se može koristiti za podmazivanje šarki vrata i područja na kojima dolazi do prodora vode. Posebice pogodno za podmazivanje plastičnih dijelova. Održava plastiku i gumu elastičnima, te eliminira škripanje plastike. Impregnira i izolira. Označeno u skladu sa DIN 51502 K SI 2 S-40.

Za pouzdano podmazivanje ležajeva, šarki, kliznih ležišta, šina za sjedišta, kliznih krovnih otvora i brava. Koristiti na čistim površinama. Ova mast podmazuje, njeguje i štiti plastiku, gumu, metal i drvo.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
100 g   12 3312 (9)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH