LIQUIFAST 1599 set

Liqui Moly proizvod

Ovaj preparat ima svojstva odbijanja vlage, a sastavljen je od jedinst venog PUR sastojka. Dolazi u obliku patrone nekonduktnog glazurnog ljepila kojim treba rukovati dok je topao.

Namijenjen za korištenje na novoj generaciji vozila.

Sprječava kontakt koroziju na aluminijskim šasijama. OEM kvaliteta. Sa izuzetno visokom osnovnom učinkovitošću.

Namijenjen je za korištenje sa novim sustavom temeljnih boja. Automobil se može voziti nakon samo 15 minuta od njegove primjene, osim u slučajevima kada su instalirana dva zračna jastuka, kada se voziti može nakon dodatnih 45 minuta.

Ovaj se preparat koristi za neposredno glaziranje automobila u slučajevima kada proizvođač automobila nalaže korištenje nekonduktivnog glazurnog ljepila ili ljepila nove  generacije, kao na primjer u slučajevima kada je antena integrirana u staklo ili vjetrobran.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
1 komad   1 6158 (13)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH