LIQUIFAST 1599

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Ovaj preparat ima svojstva odbijanja vlažnosti, a sastavljen je od jedinst venog PUR sastojka. Dolazi u obliku patrone nekonduktnog glazurnog ljepila kojim treba rukovati dok je topao.

Namijenjen za korištenje na novoj generaciji vozila.

Sprječava kontakt koroziju na aluminijskim šasijama. OEM kvaliteta. Sa izuzetno visokom prvotnom učinkovitošću. Namijenjen je za korištenje sa novim sustavom prajmera.

Automobil se može voziti nakon samo 15 minuta od njegove primjene, osim u slučajevima kada su instalirana dva zračna jastuka, kada se voziti može samo nakon dodatnih 45 minuta.

Ovaj se preparat koristi za neposredno glaziranje automobila u slučajevima kada proizvođač automobila nalaže korištenje nekonduktivnog glazurnog ljepila ili ljepila nove generacije, kao na primjer u slučajevima kada je antena integrirana u staklo ili vjetrobran.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
310 ml   12 6157 (13)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH