LIQUIFAST 9000

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Hladni preparat sa svojstvom odbijanja vlažnosti sastavljen je od jedinstvene komponente poliuretanskih ljepila za vezivanje prednjih, bočnih i stražnjih prozora na vozilima u slučajevima popravka.

Ova vrsta ljepila se posebno preporuča za one prozore na vozilima u koje su ugrađeni grijači elementi ili antene.

Za korištenje ovog preparata potreban je samo jedan sat, a temperatura na kojoj se automobil već može početi koristiti je –15°C (!). Ovim je omogućeno da se ovaj preparat koristi i pri izuzetno nepovoljnim vremenskim prilikama.

Ovaj se preparat koristi za vezivanje vjetrobrana, stražnjih stakala te bočnih prozora uz tijelo automobila (putnička vozila, vozila namijenjena za prijevoz robe, vozačke kabine na traktorima i viljuškarima ili drugim namjenskim vozilima).

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
400 ml   12 6171 (13)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH