EASY TO REMOVE WINDOW PANE SEAL

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Glazurno brtvilo za pukotine ima svojstva permanentnog prijanjanja. Ne stvrdnjava se s vremenom. Može se primjeniti na manjim pukotinama, ali se ne može naknadno obojati.

Ovaj preparat je namijenjen za brtvljenje novoinstaliranih vjetrobrana i stražnjih prozora, te bočnih prozora za čiju je instalaciju korištena guma, a nanosi se na područje između gume i tijela automobila.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
310 ml   12 6196 (13)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH