MOTORPROTECT

Liqui Moly proizvod

Sintetičan aditiv za motorna ulja. Primjetno smanjuje trošenje motora. Ovaj aditiv namijenjen zaštiti motora formira veoma tanak sloj na svim dijelovima koji su izloženi trenju. Tako formirani sloj ima dugotrajna mazivna svojstva i efektivan je za najmanje 50.000 km. Njegove prednosti su sljedeće: • Znatno smanjuje trošenje motora • Duži životni vijek motora • Smanjena potrošnja goriva te smanjenje emisije štetnih plinova i štednja energije • Optimalna snaga motora i njegov tiši rad.

Ovaj proizvod se dodaje novom ulju NAKON promjene ulja. Čak i u slučaju da se ovaj proizvod dodaje visokokvalitetnim uljima dodatno smanjuje trenje i do 35%. Sa dugotrajnim efektom za 50.000 km (pridržavajte se periodične izmjene ulja kako je predloženo od strane proizvođača vašeg vozila).

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
500 ml   6 1018 (18)
500 ml   6 1867 (23)
500 ml   6 2866 (2)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH