ENGINE FLUSH PLUS

Liqui Moly proizvod

Visokoučinkovita tekućina za čišćenje nepoželjnih naslaga u unutrašnjosti motora. Odlično usklađena kombinacija djelotvornih tvari detergentno-disperzantnih aditiva zajedno s osnovnom tekućinom brzo i pouzdano otapaju tvari koje stvaraju talog i lak. Ostaci svih vrsta koji su topivi i netopivi u ulju se rastvaraju i pri promjeni ulja uklanjaju iz uljnog prostora. Motor očišćen od naslaga, prljavštine i svježe ulje bez starih tvari mogu sada pokazati svoju punu učinkovitost. Time se smanjuje habanje u motoru i produljuje vijek trajanja.

Za čišćenje i ispiranje uljnih prostora kod benzinskih i diesel motora. Nije prikladno za primjenu u motorima sa mokrim spojkama.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
300 ml   20 2657 (28)
300 ml   20 8374 (29)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH