Proizvedeno u Njemačkoj. Kvaliteta koja obvezuje

Njemačka kvaliteta

Istraživanja za visokotehnološke proizvode su – potreba. Strogi standardi kvalitete i kontrole su isto tako nužni, počevši od odabira sirovina. U naša motorna ulja, posebna maziva, aditive i auto-kozmetiku uključeni su samo plemeniti sastojci, koji već unaprijed moraju prijeći prepreku zvanu "provjera kvalitete". Od nabavke do isporuke, sirovi materijali su, jednako kao i gotovi proizvod, podložni strogim kontrolama i testovima. Jedan test slijedi drugi.

Istraživanja za certificiranu kvalitetu

Inovativni proizvodi i proizvodni procesi predstavljaju jedan "plus" istraživanju i razvoju. Naša motorna ulja ispunjavaju najveće zahtjeve. Zahvaljujući tome, svi ugledni proizvođači automobila odobravaju upotrebu naših ulja.

Prema DIN ISO 9001 i DIN ISO 14001 standardima certificiran je i naš menadžment kvalitete i zaštite okoliša, koji se temelji na znanju, iskustvu te svim sposobnostima i vještinama naših stručnjaka. Ovo ide u korist svih LIQUI MOLY kupaca: trgovina, radionica i krajnjih korisnika.

Prednost porijekla

Svjetski uspjeh neovisan je o veličini tvrtke. Temelji se na entuzijazmu ljudi koji rade za kontinuiran rast i dosljedno slijede svoje ciljeve. Ovo uključuje i garanciju kvalitete proizvoda koji nose oznaku "Made in Germany". Kupci LIQUI MOLY proizvoda širom svijeta mogu se osloniti na to. Računamo na Njemačku kao sjedište poslovanja jer znamo:

"Made in Germany" – jamči uspjeh, za nas i za sve naše kupce.