TREE SAP REMOVER

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

Izuzetno lako odstranjuje mrlje nastale zbog smole sa drveća. Jednostavno trebate poprskati mrlju i obrisati tkaninom. LIQUI MOLY odstranjivač smole obavlja sav posao čišćenja. Nije potrebno trljati ili grebati. Ne prskajte ovaj proizvod na svjetla. Nakon uporabe ispolirajte očišćene površine sa LIQUI MOLY tvrdim voskom.

Za čišćenje obojanih površina, stakla, kroma, metala i plastike, osim polikarbonata i akrilnog stakla.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
400 ml   6 1652 (1)
10 l   1 1645

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH