Boja

TREE SAP REMOVER

Liqui Moly proizvod

Izuzetno lako odstranjuje mrlje nastale zbog smole sa drveća. Jednostavno trebate poprskati mrlju i obrisati tkaninom. LIQUI MOLY odstranjivač smole obavlja sav posao čišćenja. Nije potrebno trljati ili grebati. Ne prskajte ovaj proizvod na svjetla. Nakon uporabe ispolirajte očišćene površine sa LIQUI MOLY tvrdim voskom.

Za čišćenje obojanih površina, stakla, kroma, metala i plastike, osim polikarbonata i akrilnog stakla.

INSECT REMOVER

Liqui Moly proizvod

Za brzo i jednostavno odstranjivanje insekata. Može se koristiti na staklu, plastici, obojanim površinama i na kromu. Brzo i jednostavno odstranjuje mrlje nastale od insekata.  Također idealno za korištenje prije pranja automobila. Veoma efikasno sredstvo, sa visokim stupnjem biorazgradivosti.

Koristi se posebice na prozorima automobila, na krom komponentama, prednjim svjetlima i na bojanim površinama. Preporuča se za korištenje prije strojnog pranja vozila za koje se koriste četke. Ne koristiti na polikarbonatu ili akrilnim staklima.

TAR REMOVER

Liqui Moly proizvod

Odstranjivač smole je izuzetno efikasan spoj solvenata za odstranjivanje smole i mrlja katrana sa motornih vozila, kampera, motocikala, bicikla i alata, itd. Ne oštećuje auto lak.

Za odstranjivanje svih onečišćenja kao što je katran, asfalt, masne mrlje, ali i svježe mrlje boje, itd. Može se koristiti na svim vozilima. Ne koristiti na polikarbonatskim plastikama ili na akrilnim staklima.

SILCON & WAX REMOVER

Liqui Moly proizvod

Odstranjuje silikon i vosak sa boja, stakla i krom komponenti. Čisti vjetrobrane vozila i odstranjuje kapljice voska nakon pranja automobila. Pridonosi boljem izgledu nakon pranja. Odličan za pripremu površine prije bojanja.

Ovaj se proizvod koristi nakon pranja vozila. Posebno je prikladan za pripremu vozila za bojanje.

AUTO WASH & WAX

Liqui Moly proizvod

Čisti i štiti. Za brzo i jednostavno održavanje automobila. Lako odstranjuje nečistoću i štiti boju, i to zbog odabrane vrste voska koje sadrži. Ne ostavlja za sobom vapnenasti talog. Olakšava pranje i ugodan je za ruke. Ovaj preparat ostavlja vrhunski sjaj. Štiti boju od starenja i od drugih agresivnih djelovanja. Učestala primjena daje optimalne rezultate.

Ovaj preparat se koristi za blago ali temeljito pranje automobila i čišćenje obojanih površina.

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH