LIQUIFAST 1502

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Liqui Moly proizvod

1K-PUR preparat za popravak vjetrobrana, sa visokim modulom i nekonduktivnim svojstvima.

Namijenjen za korištenje na novoj generaciji vozila. Sprječava kontakt koroziju na aluminijskim šasijama. Djeluje u hladnom stanju. TÜV-testiran (Njemačka). Dokazana OEM kvaliteta. Brzo i snažno lijepljenje.

Namijenjen je za korištenje sa novom generacijom temeljnih boja.

Može se koristiti nakon 1,5 sata ako automobil nema ili ima jedan zračni jastuk. U slučaju dva zračna jastuka, treba se čekati 2 sata.

Ovaj se preparat koristi za neposredno glaziranje automobila u slučajevima kada proizvođač automobila nalaže korištenje nekonduktivnog glazurnog ljepila ili ljepila nove generacije, kao na primjer u slučajevima kada je antena integrirana u staklo ili vjetrobran.

Pakiranja: 
Sadržaj Paleta - kom Karton - kom Šifra
310 ml   12 6139 (13)
400 ml   12 6140 (13)

 

Ernst ProstMi volimo naše kupce. Volimo posao koji radimo. Volimo prihvaćati nove izazove svakog dana.

Radimo u LIQUI MOLY obitelji zajedno sa tisućama ljudi iz više od 90 zemalja širom svijeta. Ponosan sam što sam jedan među tisućama drugih koji se brinu o našoj robnoj marki, našem zajedničkom poslovanju i ljudima koji rade za nas i žive od rezultata svoga rada.

LIQUI MOLY pruža mnogo više od ponude aditiva i motornih ulja – LIQUI MOLY je zajednica uspjeha, društvenog blagostanja, rada i, ništa manje važnog: zabave i užitka, a rasprostranjena je po cijelom svijetu.

Pođimo zajedno u fantastičnu budućnost !

Ernst Prost

Generalni direktor tvrtke LIQUI MOLY GmbH