LIQUI MOLY ostaje najbolja marka motornog ulja

×

Poruka greške

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls u _taxonomy_menu_trails_menu_breadcrumb_alter() (red 436 od /home/liquimol/public_html/sites/all/modules/taxonomy_menu_trails/taxonomy_menu_trails.inc).
Ernst Prost

Kao i političari na izborni dan tako i automobilska industrija svake godine željno iščekuje rezultate čitateljskih anketa u vodećim auto magazinima.

Od preko šest milijuna čitatelja je zatraženo glasovati o najboljem brandu motornog ulja. Rezulatati pokazuju premoćnu pobjedu za LIQUI MOLY.
Želimo zahvaliti vozačima automobila za povjerenje koje imaju prema našim proizvodima, kazao je Ernst Prost, glavni izvršni direktor u LIQUI MOLY.

Čitatelji njemačkih magazina 'Auto Motor und Sport', 'Auto Bild', 'Auto Zeitung' i 'Motorsport' su svi bili suglasni kako ne postoji bolje ulje od LIQUI MOLY.
Jedno je proizvoditi visoko kvalitetne proizvode , pojašnjava Ernst Prost.
Ali je također postignuće to što je tako visoka kvaliteta prepoznata od strane automobilskih vozača.

Reultati glasovanja ne samo da odaju priznanje kakvoći proizvoda, nego i sveobuhvatnoj usluzi koju pruža LIQUI MOLY:

Mrežni vodič za ulja pomaže korisnicima snaći se u džungli različitih specifikacija ulja kako bi odabrali najbolje za svoj automobil. Na tehničke upite se također brzo odgovara putem telefona, e-pošte i foruma. Marketinška strategija tvrtke, koja je impresivna za mala i srednja poduzeća je također pomogla u osiguranju priznanja. Tijekom nekoliko posljednjih tjedana, LIQUI MOLY je bila sponzor Svjetskog prvenstva u rukometu, kojeg su zadjednički domaćini bili Njemačka i Danska, Svjetskog skijaškog prvenstva u nordijskim disciplinama i Svjetskog prvesnta u biatlonu, uskoro i Formule 1, MotoGP i Svjetskog prvatnstva u hokeju na ledu.Osmu godinu za redom 'Auto Bild' odabire LIQUI MOLY kako najbolju uljnu robnu marku, dok je kod 'Auto Motor und Sport' kao i kod 'Auto Zeitung' to slučaj devetu godinu za redom.
Uzimamo ove nagrade vrlo ozbiljno, radimo naporno iz dana u dan kako bi postigli ovaj uspjeh, komentira Ernst Prost.
Zato nas nećete vidjeti kako odmaramo na lovorikama.

Cilje je jasan:
Želimo biti najbolji i u 2020, što će biri desetu godinu uzastopno.

LIQUI MOLY također bilježi uspjehe i van svog priamrnog djelokruga. U kategoriji auto kozmetike, završio je drugi u magazinu 'Auto Zeitung' kao i u magazinu 'Auto Motor und Sport'. Po prvi put, LIQUI MOLY je osvojila nagradu čitatelja u magazinu 'Motorrad', koji je europski najpopularniji motociklistički magazin.
Ovo znači kako i motociklisti također ocjenjuju naša ulja kao najbolja dostupna na tržištu, kaže Ernst Prost.