Čistač klima - rješite se bakterija i ustajalog mirisa

Liqui Moly besplatni čistač klime, uređaj bez montaže i demontaže - rješava vas bakterija, gljivica i parazita. Urređaj stvara zaštitni film na isparivaču i osigurava svjež, čisti zrak. S dugotrajnim učincima.

Malo truda - visok prinos

Posao čistača klime će se razvijati povećanjem broja vozila opremljenih klimatizacijskim sustavima. Uz nekoliko primjena čistač potpuno amortizira trošak čišćenja uređaja što znači da si možete pružiti dobar dodatni posao.

Učinkovita primjena uz poseban LIQUI moly pištolj

Posebno dizajniran za prskanje sonda omogućuje čišćenje cijele površine. S komprimiranim zrakom, čistač se ubrizgava kroz 360° mlaznice u perajama na isparivaču. Isparivač nije tako namirisan kao što je slučaj kod drugih proizvoda, ali nakon četiri minute temeljito čisti sve i potpuno ste oslobođen svih naslaga.
Za upute kako koristiti kod raznih vrsta vozila ili klima, kao i za izračun troška i potencijal zarade - budite nas slobodni kontaktirati!

U paketu dobijate

Osim posebne opreme (pištolja) s dugom sondom, brzo učinkoviti sprej i 5-litarski paket za čišćenje dobijate i 50 naljepnica za stražnje staklo, 20 maloprodajnih letaka. Na poveznici "Upute za korištenje" možete pronaći sve vrste vozila s uputama za primjenu.

S našim čistačem klime novac se može zaraditi sa osmijehom!